Covid-19 ngre sërish alarmin, sot priten masa te reja

Në dy ditët e fundit janë regjistruar 78 raste të reja me koronavirus, çka ka alarmuar autoritetet. Sot në orën 15:00 pritet të mblidhet Komiteti Teknik i Ekspertëve dhe për shkak të situatës alarman...