LIBRI & KULTURA – DASHURI DHE TOLERANCE

  LIBRI & KULTURA  – DASHURI DHE TOLERANCE (12.1.2016) Në këtë emision flitet për një temë me të vërtetë shumë delikate, nisur nga libri “Dashuri dhe tolerancë“, por edhe s...