LIBRI DHE KULTURA – “Tirana Lexon”

Në qendër të emisionit këtë javë patëm klubin e librit “Booklovers Club”. Të ftuarat Eni Sado, Aila Sako dhe Mikena Çako na prezantuan aktivitetin e të lexuarit, i nisur fillimisht online...