SHBA: Kandidatët përplasen në debatin e dytë

Në Seint Ljuis të Mizurit debati i dytë presidencial Clinton-Trump u zhvillua në një atmosferë akuzash dhe kundërakuzash të ashpra. Kandidatët, të cilët kur hynë nuk i dhanë dorën njëri-tjetrit si në...

Debati presidencial në SHBA, rekord i ri shikuesish

Debati presidencial mes Hillary Clinton dhe Donald Trump ka shënuar një rekord të ri shikuesish. Rreth 84 milionë njerëz në televizonet amerikane, kanë ndjekur debatin presidencial duke thyer rekordi...

Clinton-Trump, debati i parë presidencial

Hillary Clinton dhe Donald Trump u përballën në debatin e parë presidencial. Kandidatja demokrate dhe ai republikan shfrytëzuan 90 minuta për të paraqitur platformat e tyre para një audience televizi...