Garcia kërkon Debuchyn tek Roma

Roma është vënë në ndjekje të mbrojtësit të Arsenalin, Mathieu Debuchy. Trajneri Luis Garcia ka kërkuar mbrojtësin Mathieu Debuchy dhe drejtori sportiv i Romës, Walter Sabatini duket se ka po i plotë...