Borchardt: Mbështesim procesin e dekriminalizimit

OSBE do të mbështesë procesin e dekriminalizimit në Shqipëri. Kreu i Prezencës së OSBE-së në Shqipëri, Bernd Borchardt, siguroi ministrin e Drejtësisë Petrit Vasili se do të mbështesë vendin në imple...

Dekriminalizimi, ligji përfshin edhe sistemin arsimor

Ligji i dekriminalizimit do të ketë një fushë veprimi më të gjerë se sa pritej. Mbi 38 mijë mësues dhe edukatorë do të jenë objekt i këtij ligji krahas zyrtarëve dhe funksionarëve shtetërorë. Ligji n...

Debat në parlament, Rama –Dule për dekriminalizimin

Edhe këtë të enjte nuk kanë munguar debatet në seancën e radhës parlamentare. Gjatë kësaj të enjteje është vënë re një replikë midis kreut të qeverisë Edi Rama dhe kryetarit të PBDNJ-ësë Vangjel Dule...