Komisioni i Venecias: 21,22 janar, vjen delegacioni

Më 22 janar Delegacioni i Komisionit të Venecias do të mbajë një konferencë për shtyp në  Tiranë  për tu larguar më pas për të përgatitur dhe opinionin përfundimtar.  Ky i fundit pritet të dorëzohet ...