Mos e bëj…do e paguash!

Nxënësit në të gjitha shkollat janë të pakujdesshëm, veçanërisht në ato publike dhe shpesh bëjnë dëmtime të mëdha të bankave, karrigeve, dritareve dhe dyerve Por, një shkollë në Lipjan të Kosovës kan...

Kanë faj mjekët, apo Mourinho?

Duket se portugezi dyshon në cdo gjë. Numri i madh i dëmtimeve që ka në klub, e bën atë të mendoj se nuk ka doktorë të zotë në klubin e Manchester United. Dhe historia përsëritet me Special One. Jose...