Reforma zgjedhore, Biba: Duhet depolitizim i komisioneve

Kryetari i KQZ-së, Denar Biba, tha se do të ndryshojë shpërndarja e mandateve të deputetëve dhe numri i tyre për secilin qark për zgjedhjet e vitit 2017. Një ndarje që dështoi të bëhej në 2013-n si p...