Rënia e interesave dekurajon depozitat bankare

Banka e Shqipërisë ka raportuar së fundi se pas disa vitesh rritje, në muajin maj për herë të parë depozitat ishin më të ulëta se një vit më parë. Të dhënat tregojnë se në 5 muajt e parë të vitit 201...

Bien kursimet bankare, shkak rënia e të ardhurave

Depozitat e kursimeve në muajin maj ishin më të ulëtat për here të parë pas disa vitesh. Të dhënat e Bankës së Shqipërisë tregojnë se depozitat u tkurrën me mbi 12 miliardë lekë, ndërsa shqiptarët po...

Rriten kreditë me probleme dhe depozitat

Kreditë me probleme dhe depozitat e individëve dhe bizneseve kanë shënuar rritje gjatë tremujorit të parë të vitit 2016. Kështu tregojnë të dhënat e publikuara nga Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB). ...