Puna me shtiza, ilaçi i ankthit dhe depresionit!

Një studim thotë që të mund të shërohesh nga depresioni, ankthi dhe dhimbjet kronike duke bërë vetëm një gjë, ajo është puna me grep ose puna me shtiza. Studimi i ri ka zbuluar se të punosh me shtizë...