Derinkuyu, qyteti i jashtëzakonshëm

Në vitin 1963, një rikonstruksion i thjeshtë në qytetin Derinkuyu çoi në  zbulimin e pabesueshëm. Portën e gurit që të çonte në një shpellë dhe që të udhëhiqte drejt një qyteti nëntokësor, mijëra vje...