Dëshmia e penalitetit, shërbim i shtuar në e-Albania

Portali e-Albania është një risi sa e nevojshme aq edhe efektive për të gjithë ne. Ndër dhjetëra shërbime online të vëna në dispozicion të qytetarëve tashmë është shtuar edhe shërbimi i dëshmisë së p...

Urat e Zagorisë, arkitektura që dëshmon histori

Të vendosura mbi lumin e Zagories në krahinën me të njëjtin emër në Gjirokastër, urat historike të Hoshtevës dhe Nivanit janë dëshmia më e shkëlqyer e një periudhe të artë ndërtimesh. Urat e Zagories...

Makina e ish-diktatorit që arrinte 120 km në orë

Në vitet e shkëlqimit historik do ishte ëndërr t’i qëndronim pranë këtij prototipi të “Skodes”,  ndërsa sot ajo gjendet mes makinash të viteve të fundit në një autoservis të Lezhës, si dëshmi kohës s...