Amnistia fiskale, detyrimet dhe gjobat që falen

Ministria e Financave ka hartuar draftin e ri për amnistinë fiskale. Sipas këtij drafti një pjesë e dytrimeve do të falen plotësisht, ndërsa për pjesën tjetër do të falen gjobat. Kështu do të falen d...

Qeveria, 605 mln lekë borxhe të reja ndaj biznesit

Transporti është sektori qeveritar me detyrimet më të mëdha të krijuara rishtazi ndaj biznesit. Borxhet e këtij sektori janë rritur gjatë katër muajve të parë të vitit 2016, pavarësisht kushtit të Fo...

Shtyhen afatet për pagesën e borxhit ndaj OSHEE

Këshilli Mbikëqyrës i OSHEE vendosi ditën e martë shtyrjen e afatit të pagesës së debive që kanë bizneset. Sipas vendimit të miratuar në mbledhjen e djeshme bizneset debitore do të mund të paguajnë d...