Misvaku, furça natyrale e dhëmbëve

Mijëra vite më parë misvaku është përdorur nga njerëzit dhe i është dhënë shumë rëndësi falë dobive të tij shëndetësore. Ai  nxirret nga rrënjët e drurit të misvakut që njihet edhe me emrin (Arakbaum...

Përbërësi që parandalon prishjen e dhëmbëve

  Dhëmbët përbëjnë një pjesë të rëndësishme të trupit tonë, edhe pse kujdesin ndaj tyre mundohemi ta kemi maksimal sërish nuk arrijmë dot të parandalojmë prishjen e tyre. Ekziston një përbërës, ...