Dubai, hoteli që rrotullohet 360 gradë

“Dynamic Tower Hotel” është një hotel në Dubai i cili ka nisur të ndërtohet që nga viti 2008, dhe të jetë gati për vizitorët në vitin 2020. Eshtë një qiellgërvishtës që rrotullohet 360 gr...