Dibra bllokohet nga dëbore, trashësia 70 cm

Në dibër dëbora ka arritur deri në 70 centimetër. Mësohet se disa zona janë bllokuar dhe nuk mund të qarkullohet. Sipas Report Tv, janë bllokuar zonat si Trebisht, Lurë, Kalaja e Dodës, Ostreni dhe S...

Nis rikonstruktimi i qendrës shëndetësorë në Dibër

Ka nisur rikonstruktimi i qendrës shëndetësore në zonën e Dibrës. Duke filluar nga pranvera e ardhshme banorët e Dibrës do të mund të trajnohen me shërbime mjekësore më të specializuara. Ministri i s...

Hapet ankandi për hecet në Katund të Ri në Dibër

Hidhet një tjetër hap në ndërtimin e hidrocentralit të Katundit të Ri në Dibër. Ministria e Energjisë dhe Industrisë ka hapur procedurat për dhënien e këtij koncensioni tek operatorët ekonomikë që do...