Ky është mëngjesi që ju zgjat jetën

 Nga: Blerina Bombaj, dietologe Të konsumosh mëngjes do të thotë të ulësh rrezikun e shfaqjes së disa sëmundjeve, duke filluar nga diabeti i tipit 2 deri tek sëmundjet kardiake. Duke pasur nivele më ...

Efektet e çokollatës së zezë gjatë 24 orëve

Të  ushqyerit shëndetshëm është një domosdoshmëri. Dietologët në përgjithësi na sugjerojnë vakte të cilat përfshijnë kryesisht ushqime bio, frutat dhe perimet. Gjithashtu ata ndalojnë rreptësisht kon...

Këto janë 5 popujt më të shëndetshëm në botë

Në botë siç ka vende të zhvilluara ka dhe vende të cilat janë shembull edhe në të ushqyer,të cilët cilësohen si popujt më të shëndetshëm. Revista mjekësore “The Lancet’’ nga të dhënat e “Global Burde...