SPEKTRUM JETËSOR – RËNDËSIA E DIJES DHE ARSIMIMIT

RËNDËSIA E DIJES DHE ARSIMIMIT – (DT 25.1.2016) Te ftuar: Majlinda Lika, Inspektore e Arsimit, Tiranë Majto Kamo, studente, Master në Shkencat Islame. Rëndësia madhore e të marrit të dijes, cil...

Simbiozë qytetërimesh, pishtari i mesjetës

Bashkë me çlirimin e shumë vendeve, myslimanët ruajtën me fanatizëm dhe qytetërimin e vjetër të popujve të ndryshëm, si filozofinë e vjetër greke, përfituan nga kultura perse, indiane, kineze dhe një...