8 Dhjetori, Dita Kombëtare e Rinisë

8 Dhjetori shënon Ditën Kombëtare të Rinisë, në nder të studentëve që u bënë iniciatorë të rënies së komunizmit dhe lindjes së demokracisë. Me shprehjen “E duam Shqipërinë si gjithë Europa”, një grup...