Mirëmëngjes Botë! 

Mirëmëngjes Botë! “Kur një ditë e re fillon, guxo të buzëqeshësh me mirënjohje. Kur është errësirë, guxo të jesh i pari që ndez një dritë. ………………………………………………….. Kur ndihesh i lodhur, guxo për t...

10 minutat vendimtare të mëngjesit

Zgjedhja e një toni pozitiv dhe produktiv për ditën është e thjeshtë dhe merr vetëm 10 minuta. Kështu thonë studimet e ndryshme të cilat rendisin 10 gjërat më të rëndësishme që duhen bërë në 10 minut...

Edhe ne lindëm si kjo ditë..

Namazi i sabahut: Së bashku me zbardhjen e dritës,  hymë në kohën e mëngjesit mes haresë së arritjes së një dite të re dhe themi se edhe ne lindëm si kjo ditë. Namaz të pranuar! Mirëmëngjesi miq!...