Kaloni kohë me njerëzit, jo me pajisjet!

Kisha kaluar një orë në bankë me babain tim, sepse atij i duhej të transferonte disa para. Nuk munda të rezistoja dhe e pyeta : “Babi, pse nuk e aktivizojmë shërbimin bankar në internet?”...

Mësimi që mori djali dembel nga babai i tij

Dikur jetonte një biznesmen mjaft i suksesshëm, i cili kishte një djalë dembel dhe të pakujdesshëm. Ndaj, i ati donte t’i mësonte të birit një mësim të vlefshëm mbi paranë. Ai i tha të birit: “Nga ta...

“Baba, shiko, retë po vrapojnë bashkë me ne!”

Një djalë 24-vjeçar që shihte nga dritarja e trenit thirri… “Baba, shiko, pemët po ngelen pas!” Babai buzëqeshi dhe një çift i ri që ishte ulur aty pranë, panë me mëshirë sjelljen fëmijërore të 24 vj...