Rregullat për të ruajtur djathin në mënyrën e duhur

1.Në kantinë apo në frigorifer? Me përjashtim të djathërave të freskëta, rikotës dhe mocarelës, kantina është vendi i përsosur për të ruajtur djathin, sepse ajo ka një temperaturë optimale (që është ...

10 këshilla për të përdorur djathin në gatime

Djathi është ndër ushqimet që konsumojmë më shpesh më vete dhe në gatime të ndryshme. Më poshtë po japim disa këshilla që duhen patur parasysh kur gatuajmë djath. Përdorni majonezë, jo gjalpë kur të ...

Studim: Qumështi dhe djathi nuk ju shëndoshin

Një studim kinez thotë se një gotë me qumësht në ditë arrin të ul me 16% rrezikun e shtimit në peshë duke akumuluar yndyrën. Për çdo gotë qumësht në ditë, rreziku i obezitetit ulet me 16% te fëmijët ...