Dy djelmosha nga Medina…

Dy djelmosha nga Medina, qyteti i Pejgamberit, alejhis-selam, shkuan në Turqi për pushime dhe për të bërë vepra të ndyra… Porsa arritën në Stamboll, blenë alkool dhe shkuan me taksi në një fshat peri...