Pijet natyrale që ju sjellin në formë

Konsumimi i disa lëngjeve të frutave dhe perimeve janë një aleat i mirë për të reduktuar përmasat e barkut. Ato ndihmojnë në detoksifikimin e trupit dhe përveç të tjerash shmang mbledhjen e lëngjeve,...

Tri erëzat që nxisin rënien e shëndetshme nga pesha

Nëse dëshironi të dobësoheni, ekspertët kanë specifikuar 3 erëzat të cilat do t’iu ndihmojnë të humbisni në peshë. Shafrani Një studim ka treguar se konsumimi i rregullt i shafranit mund ta rregulloj...

Si të dobësoheni shëndetshëm?

Ushqimet që konsumojmë nga njëra anë na shtojnë në peshë dhe nga ana tjetër na japin mundësi për t’u dobësuar . Universiteti i Harvardit ka përpiluar një listë me ushqimet që ndihmojnë më shumë për t...