Kakavijë, radhë në doganë

Një problem në sistemin e kompjuterëve greke në pikën e kalimit kufitar të Kakavijës në Gjirokastrës, ka shkaktuar radhë në doganë.Doganierët grekë lejojnë kalimit të personave me dokumente greke dhe...