BBC: Pse nuk fitoi Hillary Clinton?

Këto zgjedhje, me siguri më të jashtëzakonshmet në historinë amerikane, ishin një revoltë kundër establishmentit politik. Dhe pak njerëz e kanë personifikuar establishmentin politik më shumë se Hilla...