Kujdesi i duhur dimëror i luleve të shtëpisë

Në ditët e ftohta të dimrit, përveç kujdesit shëndetësor për vete një vëmendje të veçantë duhet t’i kushtojmë edhe luleve. Cili është kujdesi i duhur dimëror i luleve të dhomës?   Problemi...

Samsung prezanton televizorët e rinj Lifestyle

Samsung Electronics zbuloi gjatë aktivitetit global të së mërkurës në Paris detaje të reja rreth linjës së saj premium të televizorëve QLED dhe “The Frame”. Televizorët e fundit QLED janë...

Njerëzimi i përmalluar për dashuri

Sot, si njerëzim, kemi rënë në një pozitë të tillë aq sa kemi harruar të sillemi si njerëz. Gjendemi tepër larg së shprehuri veçoritë tona në mesin e krijesave. Megjithë aftësitë tona të mrekullueshm...