“Kohë më vonë”-Dritëro Agolli

Kohë më vonë e ndofta më shumë, Kur të ketë bleruar një dardhë Dhe kur lumi në prill të zbresë me shkumë, Unë e di, do vij me kalin e bardhë.   Para jush do shfaqem, – që s’patët fat të më njihn...

Po koha? Nga koha a shqitem?..

Xhaketa e vjetër E kam të vështirë ta ndërroj me një tjetër Një gjë që përditë e mbaj, për shembull, xhaketën. E shoh që më zverdhet dhe bëhet e vjetër, Sërishmi jam gati ta vesh tërë jetën. Kjo ësht...

Ndërron jetë Dritëro Agolli

Eshtë ndarë nga jeta këtë të premte, në moshën 85-vjeçare shkrimtari i mirënjohur Dritëro Agolli. Agolli u nda nga jeta në spitalin e “Shefqet Ndroqi” (sanatoriumi) ku ishte i shtruar për shkak të nj...