Njihuni me hotelin fluturues

Teknologjia po arrin kulmet e saj. Tani perveç kompjuterave shumë të shpjetë, smartphone-ve dhe pajisjeve të tjera të teknologjisë, shpikësit nuk kanë të ndalur. Bëhet fjalë për një hotel fluturues. ...

Së shpejti dronët “taxi”mund të bëhen realitet

Dronët taxi mund të bëhen realitet më shpejt nga sa ju e mendoni. Kompania kineze Ehang ka marrë lejen për të testuar, dronët e rinj “Passenger”, në qiejt e Nevadas në SHBA. Kjo mund të sjellë ndikim...