Sinjalet qe tregojnë duart për shëndetin

Nëse i hidhni një sy duarve, atëherë do kuptoni se sa shumë thonë për shëndetin tuaj. Duart janë një indikator i rëndësishëm i asaj që ndodh me organizmin që nuk duhet ti injoroni. Therje në duar dhe...

Faktorët që ndikojnë në dridhjen e duarve

Secilit prej nesh mund t’i ketë ndodhur t’i dridhen duart papritur gjatë një dite kur mendojmë se zotërojmë shëndet të plotë. Në këto raste natyrshëm mund të pyesim veten se cilët mund të...

Duart, parashikuese të 4 sëmundjeve

Duart përveç funksionit të parë të tyre, arrijnë të zbulojnë disa faktorë rreziku për disa gjëndje shëndetësore. Më poshtë do të lexoni disa nga sëmundjet që zbulohen nga përformanca e duarve Dridhja...