Duhani, i rrezikshëm edhe nëse konsumohet rrallë.

Secilit prej nesh i ka rastisur të ketë në rrethin shoqëror  persona që e konsumojnë duhanin rregullisht, si dhe të tjerë që e konsumojnë atë me raste. Të tymosësh duhanin me raste mund të duket si e...

Studim: Mos pini duhan t’ju shtohet jeta

Nuk është kurrë vonë për ta lënë duhanin. Studiuesit thonë se nëse lënia e cigares edhe në moshën 60-vjeçare mund të ndikojë në zgjatjen e jetës. Në një studim të publikuar në revistën “America...