PD në ndihmë të romëve, duhet ndërhyrje urgjente

Partia Demokratike ka ndihmuar familjet rome të përmbytura nga reshjet e shiut dhe vërshimi i ujit të lumit në banesat e tyre. Rreth 15 familje të zhvendosura tek Misto Mame janë rikthyer në barakat ...