Dobitë e një dushi të ngrohtë

Pesha e tepërt është një prej problemeve aktuale që ka bërë studiuesit të marrin në konsideratë çdo element që mund të ndikojë në rënien e saj. Pikërisht këtij problemi i është dedikuar studimi më i ...

Studim: Mos qëndroni shumë gjatë në dush

Sipas një studimi të fundit dushet e nxehta në dimër nuk duhet të zgjasin për shumë kohë. Koha e kaluar nën ujin e nxehtë të fal ndjesi të papërshkrueshme por dermatologët thotë që sapo të mbaroni së...

Njihuni me dushin që kursen ujin

Në një vend i prekur nga thatësira, si Kalifornia, kjo shpikje duhet të vlejë shumë. Bëhet fjalë për dushin që ju lejon që të kurseni ujin. Ai quhet “OaSense” dhe është një dush ‘inteligjent’, që ndi...