Faktorë që na bejnë të dukemi më të vjetër

Arsyet pse dukemi më të vjetër  janë të shumta. Më poshtë do të lexoni disa nga arsyet që e rrisin moshën. Takimet stresuese Prezantimet dhe takimet me njerëz të ndryshëm mund të të plakin. Orët e gj...