OKB voton rezolutën kundër armëve bërthamore

Shtetet anëtare të OKB-së votuan të enjten në mbrëmje pro nisjes së negociatave për një marrëveshje që ndalon të gjitha armët bërthamore. Rezoluta mori 123 vota pro, 38 vota kundër dhe 16 abstenime, ...