E qeshura të shëron mendjen, zemrën, trurin…

Qeshja nuk është thjesht një fjalë për një mënyrë jetese më të mirë, por ajo është gjithashtu një çelës për përmirësimin e shëndetit tonë, mendore dhe fizike mirëqenien. Qeshja është jeta. Pa përmend...

Të njoh kur qesh…

Nga mënyra e të qeshurit unë kuptoj se çfarë edukate ka një njeri, ndërsa nga arsyeja e të qeshurit kuptoj inteligjencën e tij. -Rumi

Shtatë mrekullitë e vërteta të botës

Një ditë, mësuesja i kërkoi nxënësve që herën tjetër, të kërkojnë rreth shtatë mrekullive të botës. Ditën e caktuar, të gjithë i kishin bërë detyrat dhe pothuaj të gjithë kishin shënuar shtatë mrekul...

E qeshura çudibërëse…

E qeshura eliminon stresin. Një njeri i stresuar apo i lodhur dallohet nga fytyra. Kur jeni të stresuar provoni të qeshni dhe stresi do të zhduket. E qeshura bën që trupi të çlirojë endorfinat, ilaç ...