Dekriminalizimi, ligji përfshin edhe sistemin arsimor

Ligji i dekriminalizimit do të ketë një fushë veprimi më të gjerë se sa pritej. Mbi 38 mijë mësues dhe edukatorë do të jenë objekt i këtij ligji krahas zyrtarëve dhe funksionarëve shtetërorë. Ligji n...