Si ta hiqni kafeinën e tepërt nga trupi?

Ndodh që konsumojmë shumë kafe dhe kemi efekte anësore të kafeinës, të cilat na shkaktojnë edhe shqetësime në shëndet.  Më poshtë do të lexoni disa këshilla të cilat ju ndihmojnë ta hiqni shpejt kafe...