Kristalet e kuqe të shegës, mrekulli për shëndetin!

Vjeshta përveç spektaklit të ngjyrave të ofron edhe shumë fruta. Në mesin e tyre janë edhe shegët, të cilat konsiderohen si mjaft të shijshme. Shegët na vijnë me tre shije, të ëmbla, tharta dhe jo sh...

Uthulla e mollës, një mrekulli shëndetësore

Uthulla e mollës trajton probleme të ndryshme shëndetësore. Më poshtë do të lexoni përfitimet që vijnë nga përdorimi i saj. Problemet me tretjen Paaftësia e trupit të tretë siç duhet ushqimin e konsu...