Efektet pozitive të ujit të detit

Sezoni i verës ka ardhur dhe pushimet në det janë një nga zgjedhjet që shumica e njerëzve bëjnë. Më poshtë do të lexoni sesi ndikon uji i detit në organizëm. Forcon organizmin Uji i detit pastron lëk...