Dy gabimet që bëhen gjatë pastrimit

Sipas ekspertëve të pastrimit ne bëjmë disa gabime gjatë pastrimit të shtëpisë dhe mund të shkaktojë edhe infeksione për anëtarët e shtëpisë. Ja dy nga gabimet: 1.Nuk e pastroni lavamanin aq herë sa ...

Arsyet e konsumimit të frutave të thata

Frutat e thata janë të rëndësishme dhe të këshillueshme për t’u konsumuar, këtë rekomandon edhe eksperti nga Vjena, professor Dr. Hademar Bankhofer. Disa nga arsyet e konsumimit të frutave të thata: ...

Çfarë thonë shkencëtarët për djathin ?

Përveç te mirave që ishin të njohura deri sot, shkencëtarët kanë gjetur edhe një të mirë tjetër të djathit. Ekspertët e Universitetit të Michiganit,thonë  se përbërësit e djathit sulmojnë dhe vrasin ...