Reforma në drejtësi, takim me dyer të mbyllura

  Ekspertë të nivelit të lartë për reformën në drejtësi pritet të mblidhen në një takim të përbashkët në orën 17:30 në Kryesinë e Kuvendit. Burime jozyrtare konfirmojnë se ekspertë të PS-PD dhe ...