Agrobiznesi, panair ndërkombëtar në Prishtinë

Agrobiznesi shqiptar po merr pjesë këto ditë në Panairin Ndërkombëtar të Agrobiznesit dhe Ushqimit në Prishtinë. Sipërmarrësit shqiptarë në këtë panair synojnë të shkëmbejnë eksperiencat me vendet e ...

Eksportet bien me 7.8% për janar-qershor 2016

Eksportet janë pakësuar me 7.8% gjatë gjashtë mujorit të parë të vitit 2016, krahasuar me të njëjtën periudhë një vit më parë, duke shkuar nga 127.4 miliardë lekë në 117.6 miliardë lekë. Të dhënat e ...