Hapet në GKA ekspozita “KOMUNITETI ITALI”

Instituti Italian i Kulturës, në bashkëpunim me Galeria Kombëtare e Arteve në Tiranë dhe Triennalen e Milano-s, prezanton ekspozitën “Komuniteti Itali”: revista, libra, projekte, instituc...