“Nga të mallkuar në të bekuar”, Oltsen Gripshi

“Nga të mallkuar në të bekuar”, ky mesa duket ka qene rrugëtimi i shqiptarëvë dikur studentë e sot artistë që kthehen sërisht në Itali në një ekspozitë arti. Oltsen Gripshi pas pjesëmarrj...

Xhevdet Xhafa prezanton “Autobiografia-në” në GKA

  Galeria Kombëtare e Arteve dhe Galeria Kombëtare e Kosovës do të prezantojnë ekspozitën personale “Autobiografia” të Xhevdet Xhafës. Ekspozita është realizuar në kuadër të kalendarit të përbas...