Përgatitje për Ramazan

Jemi në muajin e bekuar të Ramazanit, ndaj në ‘Spektrum Jetësor’ folëm për përgatitjet shpirtërore dhe materiale që duhen bërë për të mirëpritur këtë mysafir të veçantë. Ishim në bisedë m...

Tekno Spektrum, teknologjia në jetën tonë

Të gjitha zhvilimet e fundit teknologjike vijnë të përmbledhura në këtë emision. Teknologjia ecën me hapa galopant aq sa herë-herë na shpëton ndonjë detaj. Tashme jo më, ndiqni Tekno Spektrum nga Ard...

“Një libër më shumë për Preshevën”

  ‘Spektrum Jetësor’ mirëpriti nismën ”Një libër më shumë për Preshevën”, një fushatë që do t’ju vijë në ndihmë fëmijëve në Preshevë, duke ju përmbushur nevojën për...