Njihuni me emojit e reja që do të sjellë iPhone

Apple ka njoftuar se do të shtojë disa emoji të rinj në iOS. Të gjitha këto emoji do të jenë të disponueshme në iOS 11.1 për iPhone e iPad. Këto emoji janë pjesë e Unicode 10, që është lëshuar për he...

Tastierave virtuale ju shtohen 56 emoji të reja

 Tastierave virtuale do t’ju shtohen  56 emoji të reja. Konsorciumi Unicode, i cili merret me standardizimin e pitogrameve që të jenë të dukshëm në çdo pajisje me çdo lloj sistemi operativ, ka ...

Lulja e ‘mirënjohjes’, ikona e re e facebook

Facebook shton një tjetër reagim. Nëse me parë thjesht mund të klikoje “Pëlqej”, me shenjën me gishtin e madh lart, filloi dhe ndarja e reagimeve me emoji, ku mund të shprehje keqardhje, habi, inat t...

Aplikacioni që i kthehen fjalët në emoji

  Google po eksperimenton një tjetër aplikacion këtë muaj. Bëhet fjalë për aplikacionin “Supesonic Fun Voice Messenger”. Sipas burimeve “Supersonic” do të transkriptojë çdo gjë që ju thoni dhe d...

Twitter vjen me stickers dhe emoji

Twitter lançon stickers, një tipar i ri që lejon të përdorim simbole ose vizatime të vogla të stilit emoji. Twitter javën e ardhshme, do të pajiset me qindra emoji të cilat do të mund t’i ngjitni në ...