Solingo, skuteri që punon me energji diellore

Solingo është skuteri i ri që funksionon me energji diellore. “Në botën e elektricitetit të lëvizshëm e ardhmja sapo ka nisur”. Ky është slogani i Solikngos, që shitet për 2 mijë euro bateri dhe pjes...

Risi: Energjia diellore mund të magazinohet

Disa shkencëtarë kanë shpikur një metodë që do t’ju lejojë të mblidhni energjinë elektrike, duke shfrytëzuar energjinë që vjen nga diellit. Një ide interesante dhe revolucionare, edhe pse për m...

“Emirates Stadium” me energji diellore

Klubi londinez ka nisur planin për të kaluar në furnizimin me energji diellore, në të gjitha ambientet e stadiumit “Emirates Stadium”. Drejtuesit e “Topçinjve” të Londrës kanë nënshkruar një marrëves...