Studim: Konsumimi i pijeve të ëmbla shton oreksin

Një studim nga hulumtuesit e Agency for Science, Technology and Research në Singapor thote se konsumi i pijeve pa kalori dhe me ëmbëlsues, ka ndikim minimal në rikuperimin e energjive. Eksperimenti u...

Solarbike, biçikleta diellore prezantohet në Danimarkë

Danimarka ka prezantuar biçikletën diellore të pajisur me panele fotovoltaike, të cilat thithin energji diellore dhe e kthejnë ate në energji elektrike. ‘’Solarbike’’ ka qeliza diellore në të dy anët...

Energjia, koncesionarët kalojnë nga KESH tek OSHEE

Përfundon faza e kalimit të kontratave koncesionare për blerjen e energjisë elektrike të prodhuesve privat nga KESH tek OSHEE. Tashmë KESH nuk do të ketë më detyrimin e blerjes së energjisë së prodhu...